View Single Post
Staro 27.06.2009., 17:33   #108
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
evo jedne slicne (slabije, priznajem) konfiguracije, koja radi vrlo ok za komp star nekih 8 godina:
Celeron 1GHz ovaj
Intel D815EPEA2 socket370 slika
128+128+128 sdram pc100
WD 15GB (naravno na 5400)
GeForce mx440 sa hladnjakom od P2 i ventilatorom od P1
V-Gear CycloneTV analogna TV kartica
neka 10/100 mrezna
i ofkors, to sve tera ocisceni i podmazani MS 400W.
a sve to se gleda i slusa na BenQ E900WA.

inace ovo je komp koji sam slozio staroj, vrti XP bez ikakve muke. takoder filmovi, muzika, surfanje i tv radi bez ikakve muke, cak sam se i iznenadio kako lijepo komp dise. nema potrebe jos sta trkeljat, evo jos par slika improvizacije hladenja (svi 6cm ventilatori koje imam zuje ko' sumanuti. e nes' vise zujat ).
cijela kanta bez napajanja koje pokrije pol ploce (mini kuciste) / mrezna i tv kartica / legenda od nvidie / hladenje koje je ispalo bolje nego sto sam se nadao, CPU ide do 35 stupnjeva, a hladi se i chipset i rami. inace to je od nekud 92mm, dosta dobro puse i tih:

Burko je offline   Reply With Quote