Citiraj:
Autor De5tr0yer
Ne razumijem...
Ja imam manjeg brata od chiefa od 550W (gps-400 400W) pa gura cijelu jebenu konfu bez imalo muke, q6600@3.6 4GB, 8800GT, već preko 3 godine ga imam...
|
Gile se malo zaletava,550W čif je gurao bez beda q6600 na 3.6 4gb rama i 4870x2 sa dva harda unutra i tonom ventova,nebitno.Probali smo ga i sa mojim procom na preko 4ghz,tri harda i gtx285,nema veze. Kao da je bitno - ali ne možeš reći da preporuka čifa glupa. Za 500kn je to veoma solidno napajanje.
OCZ je po meni komercijala a reviewi su toliko uvjerljivi koliko im platiš da budu, nhf gile,pratim ja sve.

Imao sam prilike ugraditi to napajanje na svaku grafu sem GTX295 jer mi je cjenovno nedostupna,i nemam vezu za posudbu iste,tako da mislim da je ok napajanje,i ja ga svima preporučujem. Sad što će netko uvaliti za 100kn manje CX400,umjesto čifa 550,pa dobro,nije to sramota onda ako sam ja zadovoljan čifom,ima 2x6pina i 8pinac,da se veoma uredno složiti u 90% kućišta i meni,govorim - meni,je ok. Ne vole svi isto,gile hebote.
Ne vidim zašto bi preporuka bila glupa - ako je drugačija od tvoje,djetinjasto hebem ti sunce

.
http://www.chieftec.com/smart-power.html
550W je mainstream napajanje dovoljno za 99% konfi danas,ako ima jeftinije i bolje ja to poštujem,meni ovo zasad u 10tak konfi nije zadalo ni 0.0001 posto glavobolje,tako da je to moj recommended.