View Single Post
Staro 26.06.2009., 23:01   #23
Phylip
Premium
Moj komp

Phylip's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
a zakaj si ti tak' penismistican ?

ontopic; ja sam prije nekih dvije god. potpisao nekakvu peticiju za AvP3 i kad' sam vidio da konacno rade na njoj sam se prekobacio od srece..

Inace, najveselije LAN momente vezem uz AvP2, a sjecam se da je i singlep bio whole lotta fun, koji je imo ostao neprikosnoven do danas.

Sto se tice ovih nekih zamjerki koje bujaju generalno po netu.. za ovo predatorsko skakanje mislim da je zapravo dobra ideja. Tako nesto mi je falilo u prijasnjim verzijama, jer skakanje zapravo nije jedna od banalnih kretnji, koliko je esencijalni Predatorov perk, koji je zbog genericne izvedbe u ranijim nastavcima bio exploatiran u multiju kao nekakvo mutantsko bunny hoppanje, sto je bilo potpuno nerealno i izgledalo nadasve blesavo, a definitivno nije moglo biti koristeno u autenticnoj predatorskoj maniri extremno udaljenih skokova - koji su izmedju ostalog njegov zastitni znak. Ovako ti developeri omogucuju uz manje kompromise koji ce do izlaska igre, uvjeren sam biti jos vise minimalizirani, da sam odaberes koliko daleko ces djipnuti sa njim i jos bitnije na koju konkretno lokaciju. Ne zelim dok sam u krosnjama te extraterestrijalne djungle i vrebam marince razmisljati o rubovima tankih grancica na koje cu eventualno uspjeti doskociti ili ne zbog limita samog engine'a.
A naricanja o nedostatku rike, animacija itd. u demo sadrzaju igre koja izlazi za vise od pola god. necu ni komentirati

Sve v svem' jedva cekam i to kupujem cim se sjati na policama algoritma i to onda budem igrao do penzije
Nisam pesimistican nego pesipizdican.To je stanje svijesti na koje utjece necije pizdicno ponasanje koje uzrokuje pesimizam,pesimizam je kad iz vedra neba sve vidis crno.Ja to naime nisam.Mozda to tako pricate u pozegi ali ovdje
je malo drugcije.Alien VS Predator ili Alien protiv Predatora ilii kako ga jos zovu u nekim krugovim Alien contra Predator je bio remekdjelo.Makar ga jan nisam igrao ,nisam mogao prec onog prvog predatora(kako jebeni marinac moze sam svladat predatora),imam nazalost osjećaj,a igrao sam puno drugih igara i citao Hacker ,tako da mogu pretostaviti da se jazavci programeri mozda furaju na staru slavu i neće u ovj naslov unijeti toliko entuzijazma kao u ostale,ehm em zbog gunitka inovativnosti(sto novo mozes ubacit u jos jedan alien vs predator) i forsiranja grafike sto se u danasnje vrijeme postao mainstream umjesto fokusiranja na ono sto bi trebao bit najjaci adut igre a to je gameplay.Igre u zadnje vrijeme malo sakaju a svi su upali u tu monotoniju jednolicnih naslova pa to ni ne primjecuju ili nisu dovoljno zreli i nisu presli call of duty fazu.I nećeš igrat dva sata nego bekih dva i pol ak ces imat srece.S druge strane mozda sam ja glup ka kurac i nemam pojma i vjerovatno zavidan svima vama koji možete pokretati nove igre dok sam ja zapeo na radeonu 9600xt.Mir van idem ća
Phylip je offline   Reply With Quote