Citiraj:
Autor newalss
Kako se Irske nisi sjetio? Svašta... 
Evo uredno odgovaraju...
|
Hehehe
Kao prvo hvala ti sto si bio dobre volje baciti svoj pozdrav Matroxu Newalss. Razumljivo da si tako dozivio te refleksne EU poruke jer nisi u toku sto sam sve preduzimao. Sto po mailu sto po pozivima, ovaj forumski dio je taman dosao kao biser na kraju jer sam nekoliko sati po postanju, vec uspio dobiti glavonju iz centrale. Nakon 20 minuta pomoci medjunarodne sluzbe pa onda listanja njihovih brojeva... uspio sam na malu prevaru doci konacno do zivih ljudi. Ova prica koju svima salju na mail (sokirani i zacudjeni) je samo refleksija onoga sto je pokrenuto nakon tog razgovora, ali i hrpe poruka sto od mene sto od drugih njihovim glavnim akterima. Ipak su ih pokrenule ove poruke pa su prvo digli EU i inu ekipu na budjenje. No oni su nazalost tek repetirori same centrale. A sama centrala je vec 3 mjeseca do daske bila mrtva komunikacijom. Jucer mi je glavna žena Matrox UK-a (nakon razgovora sa centralom) priznala da nije imala pojma koliko je ljudi otislo iz podrske nakon sto je na moje inzistiranje provjerila nekoliko imena, ukljucujuci Georga koji je bio jedan zadnjih "starih" meštrova. EU ekipa je mahom u igri za distribuciju i promo stvari. A nama su trebale same glavonje.
Kao sto vidis na dnu svog maila (Managing Director) prepoznajes vrlo HR prezime, zar ne?

Upravo prezime jednog od glavnog osnivaca Matroxa. On se sigurno ne bavi beznacajnim mailovima. Nitko ne voli losu reklamu i gomila poruka je ipak doprla do glava u centrali. To mi je bila i namjera. Kao bonus, dobio sam usmeno obecanje da cu od sad dobiti uvijek direktan odgovor direktno na mail i bez glupih probijanja kroz web formulare.
Nekoliko glasova ipak moze pokrenuti promjene. Izuzetno mi je drago da to mogu posvjedociti u ovoj Matrox epizodi. Jos da ih se samo nekako ponovo nagovori na stari forum

Zahvaljujem svima koji su bili ljubazni pomoci i vise nije potrebno dalje slati.
Hvala