View Single Post
Staro 26.06.2009., 19:06   #2725
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Pa način na koji je neko odglumil određenu ulogu, redatelj, specijalni efekti i tak dalje su ono kaj i određeni film čine filmom. Stavi nekog kretena od redatelja i nema te priče, tih efekata i tih glumci koji budu film napravili gledljivim. Isto vrijedi i za bilo koji drugi faktor koji je na ovaj ili onaj način nužan da bi film na kraju ispal dobar i da bi se ti, ja ili bilo ko drugi uživel u film i pogledal ga radi filma samog. Makar rekel sam već u masi postova na ovoj temi da ove IMDB i sl. ocjene namaju (bar meni) ama baš nikakvog smisla, niti kaj znače. Redovito se preporučuju sranja od filmova ili se pak nekim čudom preporuči dobar ili stvarno odličan film, pa se onda na sljedećih deset stranica taj isti film preporuči mali milijun puta od strane svih koji su ga pogledali od one prve preporuke.

Ne znam za druge, ali ja rađe pogledam ko glumi i kakva je radnja ukratko, nego da se oslanjam na ocjene diljem ove teme ili diljem neta. Bolje mi je pročitati (na ovoj temi) rečenicu-dve o filmu, nego da neko pukne 8/10, pa si sad ti misli dal valja, dal je sranje, dal ovaj ima ikakav ukus ili puca istu ocjenu ko i ostalih 100 ljudi na temi, jer eto na IMDB-u film ima dobre kritike, pa je automatski i njima dobar.
Pa eto,sve sto sam napisao,napisao sam samo zbog jednog razloga:
Par filmova po kojima je ovdje pljuvano,pogledao sam i zakljucio da filmovi uopce nisu losi. Druga je stvar ako netko ne voli taj zanr, dakako da mu je neki film smetje. Evo primjer,meni je Pulp Fiction jedno od najvecim SMETJA,a proglasen je kultnim filmom. Ni ja ni oni nismo u krivu ,nego je jednostavno stvar gusta.
To je kao da sad napisem da su rumunjski,japanski,brazilski itd filmovi SMETJE jer se meni ne svidja slusat neki drugi jezik u filmu osim engleskog.
Samo malo vise normalnog izrazavanja pri opisu filma, vec bi komentari izgledali drukcije. Evo recimo morph daje super opise dozivljenog. Prociatm jos par takvih opisa od razlicitih forumasa i onda je lako odluciti hocu li ili necu gledat film,jer se njegov opis prevenstveno odnosi na RADNJU ,pa na glumu pa na efekte ,redom. Cini mi se da sam cak i ja dao jedan takav bezvezni opis filma,radi vaseg utjecaja hahaha
spawn je offline   Reply With Quote