Citiraj:
Autor Phylip
Ispast će isprano.Brijem da ce se decki trudit al to nece biti to.Ko bu to jos crpil? 
|
a zakaj si ti tak' penismistican ?
ontopic; ja sam prije nekih dvije god. potpisao nekakvu peticiju za AvP3 i kad' sam vidio da konacno rade na njoj sam se prekobacio od srece..
Inace, najveselije LAN momente vezem uz AvP2, a sjecam se da je i singlep bio whole lotta fun, koji je imo ostao neprikosnoven do danas.
Sto se tice ovih nekih zamjerki koje bujaju generalno po netu.. za ovo predatorsko skakanje mislim da je zapravo dobra ideja. Tako nesto mi je falilo u prijasnjim verzijama, jer skakanje zapravo nije jedna od banalnih kretnji, koliko je esencijalni Predatorov perk, koji je zbog genericne izvedbe u ranijim nastavcima bio exploatiran u multiju kao nekakvo mutantsko bunny hoppanje, sto je bilo potpuno nerealno i izgledalo nadasve blesavo, a definitivno nije moglo biti koristeno u autenticnoj predatorskoj maniri extremno udaljenih skokova - koji su izmedju ostalog njegov zastitni znak. Ovako ti developeri omogucuju uz manje kompromise koji ce do izlaska igre, uvjeren sam biti jos vise minimalizirani, da sam odaberes koliko daleko ces djipnuti sa njim i jos bitnije na koju konkretno lokaciju. Ne zelim dok sam u krosnjama te extraterestrijalne djungle i vrebam marince razmisljati o rubovima tankih grancica na koje cu eventualno uspjeti doskociti ili ne zbog limita samog engine'a.
A naricanja o nedostatku rike, animacija itd. u demo sadrzaju igre koja izlazi za vise od pola god. necu ni komentirati
Sve v svem' jedva cekam i to kupujem cim se sjati na policama algoritma i to onda budem igrao do penzije