View Single Post
Staro 26.06.2009., 12:53   #2724
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Låt den rätte komma in - zanimljiv svedski film, uvjetno receno horor (nije na tome naglasak, nije mu cilj da preplasi), preporucam

Superbad - nahvaljena komedija, meni nista posebno, sve u svemu preinfantilno iako na momente ima svijetlih trenutaka (organi). Neuvjerljivo djeluje kada 17-ogodisnjaka (ili tu negdje) glumi 25-ogodisnjak koji u isto vrijeme ima razgovore i ponasanje na razini 12-ogodisnjaka. Americka pita mi je ipak ostavila bolji dojam.

Knocked up -
romanticna komedija, simpa/zgubidan/hasoman napumpa zaposlenu djevojku, blablabla...ima svijetlih trenutaka, ali nista posebno.

The good the bad and the wierd - korejska akcija, kombinacija mad maxa, indiana jonesa i vesterna. Zabavan film, solidan humor, jedino sto su previse razvukli neke scene.

Seven Pounds - odlicna drama, najbolja uloga Will Smitha sto sam ja gledao (ne lici na sebe)

Sweeny Todd - izvrstan mjuzikl, Tim Burton je majstor zanata, a izvrsna je i gluma protagonista (johnny depp, alan rickman, Timothy Spall pa i Sacha Baren Cohen u neobicnoj ulozi).

Waltz with Bashir - izraelski animirani film, jedan od boljih filmova koje sam pogledao, definitivno kandidat za film godine.

Rocknrolla - standardni Guy Ritchie, ali ipak slabiji od Snatcha. Nije neko remek djelo, ali zabavan film pun zivopisnih likova (kako to vec ide kod ritchiea).

Cloverfield - nije los film, malo neobavezne akcije...doduse ima par ljiga scena i nekih nelogicnosti ali nista sto se ne bi dalo istrpiti. Malo me iznenadilo sto film nakon (poprilicno dosadnog) uvoda ide odmah u srz, nema onog stvaranja napetosti i neizvjesnosti kao npr. kod ralja, odmah se prikazuje o cemu je rijec.

Hellboy 2 - poprilicno zabavan film, jedan od boljih superhero filmova koje sam gledao. Vrlo zivopisna plejada likova gdje se osjeti autorska ruka Guillerma del Tora (Pans Labyrinth).

Curious case of Benjamin Button - zanimljiva ljubavna drama sa elementom fantastike, svakako pogledati ako volite takve filmove

L'instinct de mort - onako, dobar film, ocekivano brutalan, ali sa rupama u scenariju i poprilicno glupavim zavrsetkom

Zadnje izmijenjeno od: morph. 26.06.2009. u 19:50.
morph je offline   Reply With Quote