View Single Post
Staro 26.06.2009., 09:26   #3
A-V
Premium

A-V's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Eh da, probao sam tako, ali to ne rješava problem. Problem zapravo i nije autosync jer je on isključen kao što si ti i predložio. Problem je popup koji WMP izbacuje kada se "upoznaje" s USB stickom.

WMP ima potrebu svaki flash drive kojeg ne poznaje imenovati i podesiti za njega sync opcije (iako je po defaultu autosync isključen). Ukoliko je to učinjeno za konkretni USB stick pri svakom sljedećem njegovom uguravanju WMP će šutjeti.

Međutim problem je u tome što da bi WMP uopće znao da se već upoznao s nekim USB-om i imao njegove opcije synca, pristupa fileu kojeg je pri onom prvom upoznavanju s njim stvorio u njegovom rootu. Ukoliko npr. formatiram USB ili samo obrišem taj file, popup prozor se ponovno pojavljuje pri njegovom uštekavanju.

Prilično sam siguran da će svatko od vas imati ovakvu situaciju. Probajte slijedeće:
1. otvorite WMP11
2. ugurnite USB
Kladim se da će popup prozor koji vas pita kako da imenuje USB iskočiti. Nakon što ga imenujete pogledajte u njegov root - vidjet ćete da je sad tamo neki wmp file (možda je hidden ali je tamo sigurno).

To je zapravo "normalno" ponašanje WMP-a. Ali mene izluđuje činjenica da mi to WMP radi i kada je ugašen a ja ubacujem USB?! I to samo na jednom kompu, na ostalim ne! Na ostalim šuti ukoliko ga ne baš ne otvorim i onda uštekavam USB.

Kao da je na neki način WMP aktivan iako ga nisam otvorio. Jel zna netko šta o tome - kako ga učiniti neaktivnim ukoliko ga nisam otvorio? Gladao sam u processes i tamo nema wmplayer.exe kao što inače bude kada je WMP otvoren. Koji proces od WMP-a onda skenira moje USB-ove?
A-V je offline   Reply With Quote