View Single Post
Staro 24.06.2009., 23:59   #2686
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor McG Pregled postova

Da, točno to. Na netu je masa glasina i nagađanja da bude u trećem nastavku moguća i pojava Unicrona, a dosad je u cijeloj Transformers franšizi usporedno s njim išel i Galvatron. Mada je riječ o robotima, ali da se kojim slučajem radi o kakvom trileru s istim likovima, Starscream bi komotno mogel proći ko Joker. Još da ga može i isti glumac odigrati, pa to bi bil šou bez premca. Ledger kao Starscream (i npr. Depp kao Megatron) - luđak, proračunati manijak, uzurpator s nihilističkim pogledom na svijet. Živi samo za uništenje i slijepo se drži Deception zakletve, do zadnjeg slova. Zlikovac prema kojem je Darth Vader ambasador mira i dobre volje. Šalu na stranu, ali ako stvarno misle snimiti više od planirane trilogije, onda se sva ta Autobots vs. Decepticons priča komotno seli u svemir i na njihov planet.
">" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">

Da da, kak sam Unicrona zaboravio...

Što se tiće usporedbe Starscream/Megatron - Ledger/Depp - predobro, kak si se samo tog sjetio
Makar mi više Bale priliči za ulogu Megatrona, ono, tup i hladan pogled, bezizražajno lice, hebiga, nebi valjda Balea za Optimusa , nemre on biti goodguy

A nešto mi nikad nije bilo jasno (davno je bilo to "naše" doba Transformera) u vezi Starscreama i posljednje borbe sa Galvatronom, koja je bila fora sa Starscreamovim "udruživanjem" sa Autobotima?