Citiraj:
Autor gnomisa
btw evo mog della, fotkanog sa smećem od fotića bez blica..spojen na lap prek VGA...
|

Citiraj:
Autor gnomisa
koja intuicija....trebao sam ići sutra po njega ali sam na godišnjem (idem van ZG) tak da je kod mene negdje za tjedan do max dva...past će neki dojmovi ovdje a za recenziju nemam muda.....
|
Znao sam da ce ovo biti kraj ekspedicije! Cestitam i nadam se da nece biti nikakvih problema. To vredi i za sve ostale nove vlasnike.
Citiraj:
Autor Lud76
Kodeks neda isprobati monitor prije kupnje (zapravo nijedan dučan koji ima taj monitor na cjeniku neda isprobavati monitore), ali monitor super ispao hvala Bogu
|
U salonu radI potpuno nova ekipa i otkantali su te sa tankom pricom. Itekako daju, samo se to sad radi kod decki u servisu. Sto ranije ili pred sam kraj. Ali najbolje je cekati minutu pred otvaranje servisa. Znaci prije kupovine, u servisu pogledas odma iz kutije.
Citiraj:
Autor Lud76
2427kn u Kodeksu (smješno je što drugi dučani imaju nižu cjenu a Kodeks je zastupnik za Dell, neznam kako se Kodeksu isplati onda davati taj monitor drugima, možda ni neće više ako logično razimšljaju)
|
Kodeksu je u salonu maloprodaja vise stvar dobre volje nego potrebe. Ne generiraju oni neku basnoslovnu zaradu na takvim pojedinacnim kupovinama. Naravno da nece odbiti novac "sa strane" ali koliko oni nalifraju monitora tjedno drugima.... ovo je skoro beznacajno.