Knowing - Po meni odličan početak priče, ali kraj mi je totalno usrao film. IMHO, da su bolje napravili kraj, bio bi to jeben triler
Night in the museum 1 i 2 - komedijica za cijelu obitelj, meni osobno simpatičan film, tu i tamo koja dobra fora i to je to. Osrednje.
12 rounds - dugo mi stajao na kompu pa sam ga napokon i pogledao. Čak mi se svidio akcić, ali glumci su totalno neki nepoznati, inače bi bio još bolji film. Za ubit večer, dobar
Metastaze - pogledao napokon i taj naš film i iako bi kao to trebalo prikazivati život nekolicine Hrvata, film mi se baš i nije svidio. Svaka druga riječ je psovka...Tek na kraju dobra fora na koju sam se nasmijao
Dead man's shoes - Irski ili takvi neki film. Akcijski triler otprilike. Glumci totalni unknown, ali film mi se izuzetno svidio. Čim nekaj uspijem pogledati oko 3-4 u noći, vrijedi.
Grandma's boy - pogledao film po preporuci odavde, mislim. Okej komedijica. Malo iznad prosjeka
Hangover - Prejaka komedija radi koje sam išao u kino. Nisam htio doma jer komedije, a pogotovo ovak dobre, je užitak gledat u kinu i tom ambijentu. Odlična komedija
Torrente 1&2 - Španjolska komedija. Ima svojih bisera, ali sve u svemu, može se jako dobro nasmijati