Ovako, ja bi vas pitao nesto! Instalirao sam igru,e sada nesto sto me stvarno zbunjuje i neznam sta da radim.
Instalirao sam win xp i drivere za grafe zvucnu i tak to... te sam nakon toga odmah inst grid i igra se pokrenila i igrao sam je. i to dobrih dan-dva. Tada sam se bacio na instalaciju ostalih programa, nero, tune-up, avg antivirus, office 2007, playeri itd...
E sada pokrenem igru kao i prije dva puta kliknem na ikonicu i cekam ...cekam...cekam...cekam.. i nista. Nece uci u igru. Pokusam ponovo i nista. E sad ja pokrenem igru i otvorim task manager pojavi se grid.exe i onda se samo ugasi. Sto znaci da je pokrenuto i neko ga je ugasio.
I sad sam ja pomislio da je stvar u nekom od programa. I ondam krenem od avg i obrisem ga jer sam msilio da nekako od bloka pokretanje igre. No, pokusam pokreniti i nista. E sad vec ljut obrisem sve instalirane pograme gore navede te pokusam pokreniti no, nista! Uninstaliram igru i ponovo instaliram i opet nista. Igra se nece pokreniti. U task manageru se isto desava, pojavi se grid.exe i nakon sec dvije tri se ugasi tj nestane.
Dali neko zna kako da rjesim ovaj problem??