Majko Božja, još jedan thread o napajanjima...
Thermaltake 480W zaboravi, ima TT fanove u sebi (iako mi se voltaže čine ok), ali fanovi su im totalna katastrofa. A ono 350W napajanje sa pasivnim hlađenjem po amperažama ne bi se moglo uspoređivati sa 300W AOpenom.
Tagan 480W, pod uvjetom da ne zuji i da imaš dobar airflow kroz kućište (i da ne trebaš support), je jako dobro napajanje.
BeQuiet je ista stvar kao i Tagan što se tiče kvalitete i koncepta.
Levicom bi trebalo biti dobro napajanje, ali mu malo fali težine, IMHO, a i ventovi nisu baš nečujni.
Antec i Enermax su klasa za sebe, Mercedesi među napajanjima. Isprobati prije kupnje jer znam da postoje tihi i bučni primjerci, a i poguglati jer znam da jedno slovo kod Enermaxovih modela ponekad znači jako puno.
Cooltek ne znam, ali ako rade napajanja kao coolere, mislim da možeš preskočiti slobodno.
Zalman je odlično napajanje (mislim da je Mental rekao da daje 449W maksimalno), tiho, ali opet, ne hladi baš dobro.
Enhance je strava napajanje, ali se vent i trafo pomalo čuju.
Fortron = AOpen = Sharkoon, moja definitivna preporuka je Fortron sa dvije godine garancije, pod uvjetom da nemaš više od dva diska, dva optikanera i grafe kojoj treba molex.
Uglavnom ako kupiš napajanje sa aktivnim PFC-om, budi spreman za dozu laganog zujanja. Zato, kažem, isprobaj prije kupnje. A u klasi do 500 kn, ponavljam, Fortron 350W plain vanilla, definitivno