Tema: Iskon.Trio
View Single Post
Staro 23.06.2009., 10:40   #219
the_ghost
lar~
Moj komp

the_ghost's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor tiha_voda Pregled postova
Na moje telefonske upite u službi za pomoć korisnicima odgovoreno mi je da mogu pokušati eksperimentirati ali na vlastitu odgovornost i ako ne uspijem neka ne zovem i ne krivim Iskon.
Dobro su ti rekli
Ja cu ti probati pomoci, no ovo je sve teoretski...

Citiraj:
- Na originalnoj kutiji isporučenog Gigaset routera grafički je prikazana i opcija bežičnog povezivanja sa Set-Top Box-om preko "Gigaset WLAN Repeatera 108". Molim vas da mi odgovorite mogu li se u načelu Gigaset router i Motorola set-top box povezati bežično kao što to predviđa proizvođač uređaja Siemens, umjesto UTP kabelom?
Preko wlan repeatera ne bih rekao, jer se iptv stream ne salje na wireless.

Citiraj:
- Može li se takva bežična veza ostvariti pomoću "Gigaset WLAN Repeatera" 108 (599,00 kn) koji je naveden na Siemensovom grafičkom prikazu?
Ustanovili smo negdje na pocetku threada da je potreban wlan bridge:
HTML:
http://entertain.eki.t-home.de/service/installation/
HTML:
http://entertain.eki.t-home.de/offers/equipment/
Citiraj:
- Može li se za tu bežičnu vezu umjesto "Repeatera" koristiti Gigaset WLAN USB Adapter 108 (189,00 kn), budući da Set-Top Box ima USB utičnicu?
Ne.

Citiraj:
- Mogu li TV program gledati na još jednom televizoru u stanu ako za taj drugi prijemnik kupim još jedan Set-Top Box i jednu od ovih Gigast-ovih 108-ica za bežično povezivanje s routerom?
Iskon ti daje samo jedan STB trenutno nemaju opciju za dva.

Citiraj:
- Mogu li (i kako) TV program gledati na jednom ili više PC-a koji su sada bežično povezani s routerom?
Bezicno ne. Mozes gledati na PC-u. Netko je vec negdje napisao upute.

Citiraj:
- Kako (i da li) mogu filmove iz memorije PC-a galedati na TV prijemniku preko Gigasetovog routera?
Koliko znam, ne.
the_ghost je offline