View Single Post
Staro 23.06.2009., 08:37   #477
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ja uzeo 42V10 plazmu i nikako do dvba...i jedan dan skuzim sasvim slucajno, da dvb tuner u plazmi i PS3 nikako ne vole raditi skupa...kad sam je uzeo i isprobavao dvb tuner, slusao sam mjuzu s plejke...dobio sam zvuk i 8 programa uz poruku: Nema videa.

ok, nema i ko ga hebe...ionak gledam TV toliko malo da mi fakat svejedno..

i sad u petak, odlucim dat sansu jos jednom dvb programu...okrenem na dvb program i sve sasvim super radi, slika je tu i sve je 5...greb greb...

i tak malo gledam dvb, pa ono, kao i uvijek do sada, upalim mjuzu citaj plejku..i PUF nema dvba...jedan plus jedan su tri i skuzim kako se ne podnose jedno s drugim.

eto jedan sasvim slucajni primjer iz prakse za kojeg se covjek ovako sam mozda nikada nebi sjetio. no PS3 radi problem dvb tuneru ugradenom u TV.

PS3-Tv spojen hdmi-em
sobna antena, model sto kuna i manje na akcijama, spojen kaoksijalno, a kako bi i drugacije hehe
struja-antena ukljucena u pojacalo od kucnog kina, a plejka i pojacalo u isti produzni i istu uticnicu.
antena udaljena dva metra od plejke i na visini
nekako mi se cini da ni struja a ni polozaj tu nekaj ne utjecu, ve cnaprosto da se ta dva komada hardwera ne vole.

eto, ako sam kome pomogao najs. jednostavno ako imate problema sa trazenjem dvba, cisto lako moguce da mozda imate slican problem kao i ja. iskljucite sve oko sebe kad isprobavate dvb TV da otklonite ovakvu mogucnost.

*definitivno je potvrdena ova trvrdnja jednostavnim testom. gledam telku preko dvba, ima slike. upalim PS3 i slika ili nestane ili se pocne smrzavati, dobivati artefakte i uglavnom nakon nekog vremena nestane. ugasim PS3 i sve je opet ok. vrlo vrlo zanimljiv slucaj