View Single Post
Staro 23.06.2009., 01:06   #2654
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova

Green Street Hooligans
S obzirom na tematiku, a film mi je preporučen od cure, ovaj film stvarno vrijedi. Druga stvar je da je redatelj žensko, što s obzirom na tematiku izaziva skepticizam, ali ali. Film se gleda u jednom dahu, Elijah Wood se dobro snašao, barem meni on nije drag nešto posebno na platnu. S obzirom na temu film je odlično odrađen, nije prenapuhan i sl. U svakom slučaju preporuka.
Ocjena 6.5/10
Kao supporter dinama koji je na gostovanjima 12 godina vec i prosao i previse toga,ideja s amerom koji se dođe fajtat u London i ktome,svidimu se to kao i nogometna igra....drži vodu kolko i da je Hitler josh zhiv i zaljeva vinograde u sjevernom čileu. No odbro,da se prožvakat samo vas preklinjem.....NE GLEDAJTE NASTAVAK!!!! Nikkao,nigdje,nizašto....ocjena 1/10 (iz mog stajališta)

Glede nekakvog kvalitetnijeg navijačkog filma mogao bih preporučit klasik:

http://www.imdb.com/title/tt0385705/

Football Factory,odličan film,neču ga ocjenjivat jer nisam dobar s time,al uvijek ga rado pogledam jer je najsličnije onome što se događa u stvarnosti + par pravo komedijaških scena,obavezno pogledati.

Nakon toga slobodno si skinuti The Football Facroty dokumentarce iz Argentine,Brazila,Hrvatske,Nizozemske,Poljske,Turske,Rusije...itd di Danny Dyer,glavni glumac filma putuje po svijetu i intervjuira jezgre navijačkih skupina......
trouble je offline   Reply With Quote