View Single Post
Staro 22.06.2009., 22:23   #36
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
Hebote pa to su neke osnove preživljavanja, šta intelektualci sjede u mraku i bauljaju po stanu sa bater lampom dok ne dođe majstor električar a znam i jednu žensku koja radi taj posao i zamisli sad da ti tako žensko dođe a ti muško kukaš kako nema struje ? naravno ako su u pitanju obični osigurači sa bakranim licnama...
ovo i mene zaprepascuje. medutim, ima ljudi koji to ne znaju. jako puno njih. ne trebaju znati, njima je to ili ispod casti da znaju, ili su glupi ko noc pa radije nekome plate pivu/kavu/nesto nego nauce.

Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
Nego beck na temu.., nema tu puno mudrovanja. Kako netko već reče treba komp rastaviti i sastaviti ga na stolu pa probati.
Ako je sve u redu onda se može dalje mudrovati oko struje/utičnica.
ovo je trebalo biti napravljeno jos otkada.......... ali netko rece da ce se (opet) pojaviti netko pametan, pa predloziti sastavljanje na stolu. a sto je zalosno, vecina kompova koja imaju tako neki neobjasnjivi problem nakon rastavljanja-paljenja na stolu i uredne voznje-sastavljanja u kuciste radi kako treba.

a sto se tice nulovanja/mase/faze, fino multimetar u ruku (ili pozvati prijatelja koji se iole kuzi u struju), pa pogledati uticnice kako su napravljene po kuci. jebes komp ako ti krene cuclat struju bojler ili cirkular (zesci, sto pilne svasta), pa kad izgori instalacija i zapali se nesto, veselja........

Burko je offline   Reply With Quote