Prvo trebate skinuti rječnik sa orginalnom bazom od 113.059 riječi koji možete naći
OVDJE nakon što instalirate tu verziju iz 2003. (malo će vas gnjaviti da se pokušavaju instalirati starije file preko novijih samo kliknite Keep ove koje imate i to je to) ...
Sada imate instaliran riječnik i on završava ako je sve bilo po defaultu na C:\Program Files\Rjecnik i sada tamo morate pronaći mapu Data, unutra postoji Rjecnik.mdb ... e to je stara baza koju treba zamjeniti sa
OVOM mojom novom i to je to.
Moguće je ako se nekom da skinuti instalaciju i u njoj u Rjecnik.CABu samo izmjeniti Rjecnik.mdb i onda se odmah instalira nova baza riječi ali to je zadiranje u tuđe programiranje pa ćemo ovako "seljački" ostaviti

BTW ne znam šta je programu ali NEMOJTE kliknuti na popis riječi koje ponudi na hrvatskom jel iz nekog razloga onda ih pomakne pod engleski ... po engleskom ispisu možete klikat koliko god vas volja ... to je jedina mana koju sam skužio ali mislim stvar je mala, radi i pali ... Eto kažem samo ne kliknut na riječi koje su ponuđene ispod Hrvatski ali ako vam treba scrolat prema dole ili gore ponuđene hrvatske riječi jel je preveliki izbor imate kliznik sa desne strane i to radi tako da nije neki bad.