Citiraj:
Autor Dizel
Ma nemoj, nabrijana Kta je izlajala masu gluposti, a Bubba ju je fino ispreskakao i poklopio, a ostalo se svodilo na ono sto je Bentley za Opela ili sto vec...uglavom ste naucili da e blebecete gluposti jer uvijek ima netko nacitaniji od vas, a ostalo je mlacenje prazne slame.
Tko voli i ima para na lopate nek si kupi Ejpla, tko ne, bit ce zadovoljan i sa masinama od prije 3-4 godine jer je Mooreov zakon zatajio u zadnje vrijeme 
|
Pa ako ti je u čitavoj priči najzanimljivo bilo ko će koga ispreskakati onda me ne čudi što ti je sada sve "mlaćenje prazne slame". Na žalost to nije bilo teško jer Katarina gleda na Mac emotivno i radi se o osobi koja je zanimljiva za "ispreskakanje", a nikako kao osoba koja bi dala uvjerljive argumente.
Osim što se igraju i surfaju ljudi koriste računala i u druge svrhe. Siguran sam da to znaš pa me stoga čudi ovakva izjava. Nije stvar u "ko ima para" već je stvar u tome "tko ima potrebu" Novi Intel procesori memorijski zahtjevne operacije izvršavaju do 3 puta brže i kao takvi nekima su zanimljivi. Iz te pozicije zanimljiv mi je i Mac jer imam nekoliko Opensource aplikacija(Posix) koje bi se tamo mogle zavrtjeti. Iskreno očekivao sam više ali eto sve se svelo na "ispreskakanje" nekompetentne osobe.