View Single Post
Staro 21.06.2009., 23:35   #294
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Terminator02 Pregled postova
Zar nije grijeh stavljati referentnu grafičku sa ovim bučnim referentnim hladnjakom u stroj koji treba raditi kao workstation??
Speaking off... HP Z800 -> http://www.develop3d.com/uploaded_im...ide-735554.jpg

Citiraj:
Gdje su nestale Quadro grafičke
Da ne pricamo kako placipizde za Quadro CX na Macu vec preko pola godine; cak se suska o neizdavanju 64 bitne Creative Suit (primarno Photoshop) verzije za OS X...

Citiraj:
SAS diskovi ??
Ajde, poceli su se slepati sa ATA diskovima jos od G4...

Citiraj:
Di su im SSD diskovi u ponudi za Mac Pro??
Nitko te ne sprecava da stavis unutra sto hoces (a na SATA sucelju je).

S druge strane, tu je ta vjecna floskula o tome kako "Apple ima dve i pol razlicite konfiguracije jer su to samo vrhunski izabrane komponente koje rade u sinergiji" (isatty(3), ko da rucno leme i rade trostruki QC za svaki tranzistor unutra; a stavljao sam hardvera od zla oca i gore matere u razno razne brand masine i nikad nisam imao nikakvih specijalnih problema; da pace, obicno bi brand masine imale kud i kamo vise *ozbiljnih* opcija u BIOSU za natjeravanje svakakvog hardvera na suradnju, za razliku od ouverkloukerskih izdrkavanja kod "zutih" varijanti).

Simptomaticno, svi drugi brandovi imaju stotine razlicitih racunala (sto desktopa, sto workstationa, sto servera) koji dolaze u milijunima sluzbenih iteracija i gle vraga, svi rade jednako dobro (da ne kazem bolje) od Apple cudesa.

No to je sve nebitno u ovoj konkretnoj prici, Apple ima svoju klijentelu i bok. Meni se svidja Carrera; mozda ima boljih, ljepsih, brzih, sigurnijih i objektivno superiornijih automobila, no MENI se svidja Carrera i BMK za ostale. Cinjenica je da su Apple vlasnici teski egomani. I to je super, dok ne pocnu previse ispoljavati to na "normalan" svijet. No cak ni sve to nije bitno - roll back na pocetak teme (da sad ne cupam opet onaj screen shot) - Apple i znanstveno racunanje? I to u bioinformatici? Ok, progutat cu i "rucno drkani hardver", i "OS kakvog samo majka moze pozeljeti", ali daj idi mi u qurac sa Appleom i znanstvenim racuanjem, FFS.

Samo je to bitno u trenutnoj konstelaciji postova. Nista vise. Posto Katarin nema dovoljno mozga da (ekskluzivno ili)

a) podvije organ po zelji i pospe se prasinom s Mekintosa i zackomi vise, jer je zasrala sefa, stanicu i 18 kilometara pruge u oba smjera
b) odgovori suvislo i isamara nas ljepotom izricaja i argumentima (auf, prije cu nauciti primjenjivati Cauchy Schwarz Bunyakovsky nejednacbu na beskonacnim vektorskim prostorima nego sto cu to dozivjet, ali dobro)

vratite joj ban i zakljuca ovo smece niskorisno smetje od topica.

Blah, a taman kad je krenulo da nece biti beskoristan troll, Kathy pokazuje svoje pravo lice.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline