View Single Post
Staro 21.06.2009., 19:01   #286
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor herion Pregled postova
Imam dojam da ovdje ima ljudi koji se nisu sreli sa mašinama sa predinstaliranim Windowsima od proizvođača poput Dell, HP, i sl. Dakle mašinu uštekaš instaliraš aplikaciju i radiš.
Tu postoji i jedan problem - u mnogim slučajevima velika količina uglavnom beskorisnog bloatwarea kojeg ponekad nije ni jednostavno maknuti. Treba potrošit nešto vremena da se to riješi.

Citiraj:
Autor herion Pregled postova
Prokletstvo windowsa je što na njega idu driveri i od ATI-a(AMD-a), Nvidia(da ne govorim o modificiranim driverima tipa DNA i sl.) itd. Ali ne moraš ih koristiti. Sve će raditi i bez toga.
Točno, ali 3D aplikacije i igre će patiti u performansama, ako će uopće i raditi na MS driverima. Što je apsurdno, directX je njihov

Citiraj:
Autor Vrga Pregled postova
Stisnem gumb na kompu, dohvatim cigaretu, zapalim ju, windozeri su u radnom stanju. najbrži boot dosad 24 sekunde
Ovo je meni potpuno nebitno, komp na poslu palim jednom i gasim jednom dnevno, dal će se podići za 30 sekundi ili za minutu i pol, sasvim nebitno.

Doma mi je još manje bitno, rijetko ga uopće gasim