Citiraj:
Autor Denzil
Sve stoji ali ne kuzim ovo Da bi uradio JB čekaš pak quickpwn za windowse ?
QuickPwn kao takav vise ne postoji nego razvijaju redsn0w, koji je ista stvar ali za 3.0 OS. Jel tako? Ispravi me ako sam nes krivo shvatio jer sve ovo je jedan veliki zapetljanac
Ako sada napravite JB (dakle redsn0w) moci cete koristit iPhone za sve osim telefoniranje. I kada izbace ultra onda s njim samo unlock AKA dekodiranje 
Iznimka je 2G kojeg ce redsn0w i unlockat. A da bi bilo jos bolje, 2 puta sam radio JB na svom 2G i ni jednom nisam upalio UNLOCK opciju a cijelo vrijeme radi. Ne znam mozda ga je prvi vlasnik unlockao? Jer ja sam 2.
Pitanje koje ja imam, sta sa 3G korisnicima koji nisu do sad koristili yellowsn0w? Npr. MORH ovdje.
|
Onaj koji je otkljucao telefon,neka ne stavlja jos os 3.0 jer se ne da otkljucati bez obzira na BB. Moze probati staviti custom 3.o firmware koji ne dize BB i mozda telefon ostane otkljucan,ako se zakljuca,lako onda downgrade na 2.2 i unlock jer nije BB upgrade-an. Redsnow sam koristio vec par puta i sve sljaka za 5 osim unlocka. I to je to. Nema druge filozofije.