21.06.2009., 14:33
|
|
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor thedream
Nisam uspoređivao napajanje,samo kažem da je odlično odradilo i radi još uvijek sve poslove,na svim kompovima,svim karticama osim GTX295,to je bila ipak egzotika makar i na posudbu dobiti.
Inače da, za 100kn više, uzeo bi Corsaira VX550. Taman je 100kn razlika.
|
Citiraj:
Autor Lud76
Definitivno kupujem napajanje  pa me zanima nešto u vezi buke vx550, trebam nekoga ko je uspio dobro opteretiti napajanje (Razer) da mi kaže jel ova tablica (noise level) ima smisla ili je "tek toliko" tu
http://www.cdrinfo.com/Sections/Revi...rticleId=21717
Dakle konkretno pitanje je...jel napajanje do nekih 350W opterečenja stvarno tiho?
|
Tvoja trenutna konfa trosi debelo manje od 300W ... bit ce tih, jer tek iznad 350W dize napon na ventu.
Citiraj:
Autor Fantač
Da. I proc i grafu.
Procesor nešto kao Q6600, a grafa gtx260. Ali to još nije ništa sigurno, pa se raspitujem.
I da clokat ću. Koliko ide, a da je stabilno.
|
cca 300W u max loadu, tj. oko 250W u prosjeku (3D). 450W PSU uvrh glave.
Citiraj:
Autor kontroler
Pitanje:
Ova korisnost napajanja, koja raste s porastom opterećenosti, dal to ima veze s temperaturom?
Drugim riječima, ako je na 200w korisnost 70%, a kad su to testirali temp je bila 40 stupnjeva, a na 300w korisnost napajanja 80% i temp kad su to mjerili je bila 50 stupnjeva, da li ako ja zamjenim vent za slabiji i poslijedično temp na 200w poraste na 50 stupnjeva, da li će kosisnost biti 80% ili bliska tome?
Ove brojke su bezveze, ali dovoljne za konkretizaciju pitanja.
|
Nema veze ... barem kod iole dobrih napajanja (npr. 200+ kn).
|