Citiraj:
Autor greg SE
HEP misli tada na tebe, vide po opterecenju mreze jesi li stisnio cloak engage ili disengage 
Nego ja bi prije uzeo tu 4770 nego 4870 jer igram na 720p TVu i boli me k kako se ponasa na vecim rezolucijama ali cijena mi jednostavno ne dopusta da ju kupim. Ne zato sto nemam tu lovu nego zato sto ne vrijedi tu lovu. A preko takvih stvari ne mogu preci.
Nego sta je to "ostalo" osim potrosnje u kojima ona prednost u odnosu na gts250 i ostale varijante g92b? Sve one imaju pristojno hladjenje tako da temperatura nije nikakva prednost, nvidia referentni cooler je necujan u idleu tako da ni to nije argument, svi izbacuju zrak van pa i utjecaj na ostale komponente nije neki pa nema ni tu 4770 prednost. Cijena je tu negdje. Moram ponoviti pitanje - "ostalo"? 
|
Pitaj omegu i rezultate OC-a.

Ja sam samo glasnik. Ma lažeš ko pas da bi uzeo 4770 pored 4870.

Za istu cijenu govorim.
Nije baš pretih,mislim na 8800GT/9800GT koje sam gledao, 8800GTS 512 je bio super već,to da. Sugeriraš da je to isti cooler kao i na 9800GTX+ i GTS250, znam te. Dobar je cooler,dobre su temperature, ali ako jelc kaže da Ati ima ljepšu sliku,ja mu vjerujem

. To isto ide pod ostalo.