View Single Post
Staro 21.06.2009., 12:38   #17
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
mah bio jucer dobio ruter KASDA od frenda koji mu je visak i vidio sam da nije problem u starom vjernom modemu s kojim nikada dosada nisam imao problema i isto je blinkala DSL lampica ili bi padala brzina prema speedtest od 0.7 pa 2 pa 1.7 pa 3 i nest itd. i zovem ja SZK i tek sada su uocili da nes nestima od njih do mene

p**** njima m******* htijeli su mi uvaliti novi ruter preko ugovora, a imo sam namjeru da novim ugovorom dobim nes drugo kao sto sam prije bio dobio zvucnjake X-530

@MORH
neznam vise jesam li jos vezan za ugovorom ili nisam jer sam bio uzeo tada zvucnjake X-530 da produzim ugovor odtada je proslo valjda blizu 18mj. ?!

jer sam bio pretprosle godine uzeo na Bozic, a dobio ih poslije nove (prosle godine), no lik mi je bio reko da mogu uzeti novi ugovor da dobim novi ruter pa mislim da je onda isteklo tih 18mj. e sad nebih htio popusiti taj novi ugovorom nekakvim ruterom ak mi nije potreban, vec bi htio taj ugovor iskorisiti za drugu stvar kad budu imali u ponudi npr. malo bolje sluske, hard, monitor i tak nes, pa da se tak domognem malo boljih stvari za koje bas nemam novce
DANCI je offline   Reply With Quote