Citiraj:
Autor Halos
Kad su izbori?Ja glasam za dreama
I baš slucajno ja imam 7600gt koju sam uzeo za 100 kn  , ali necekam nikakve grafe jer nemam vremena za igre, a i kad bih imao, nema igre koju bih igrao...mozda PES10 budem.
Naigrao sam se 3DMarkana vec, presao sma ga minimalno 50puta, i znam ga napamet. Uvijek pobjegnem onom zmaju/zmiji iz vode 
|
Pazi,šalu na stranu. Sad sam,neovisno omeginom članku,gledao još par testova 4770. Ta kartica je za momke,je li,sa 22 monitorima,koji vole nešto odigrati kako spada,da ne trza,bitno je da je tiha-hladna-i da se clockne po potrebi. Ništa drugo.
Svi drugi,kojima to nije bitno,će kupiti za istu cijenu 30% bržu karticu a to je 4870. I kraj priče. Sa povećanjem rezolucije na 1920x1200 256bit sabirnica vs. 128 će samo više doći do izražaja.
Po meni je 4770 super kartica ali ne vs. 4870, nego vs. GTS 250,9800GTX+ i takve razne nvidija inačice g92, i tu je sigurno pobjednik doda li se ta famozna potrošnja i ostalo.
Ne treba je ni uspoređivati sa 4870 jer tu puši,864kn za 4870 je prava stvar i to nema diskusije uopće,ni da 4770 troši 5W u loadu,ne bi je onda kupio. Kad nabijam nekog glavonju u ETQW zadnja stvar na pameti mi je račun za struju, ili kad uživam dok gledam onu ralicu u 3d čmarku,ili čujem cloak engaged u krizi,pa to je vrištanje od sreće. Tko onda normalan misli na HEP ?