Citiraj:
Autor Katarina
Vjeruj mi shvatila sam da je ovdje raspravljanje na bilo koju temu uzaludno... jedni vuku na jednu, drugi na drugu stranu... i na kraju se samo svi iznerviramo...
|
Tako to najcesce bude kad tvrdoglav sugovornik (ti u ovom slucaju) naidje na Chuck Norrisa svih rasprava (Bubbu) i baca teske rijeci bez ijednog dokaza.
Kad se vec razbacujes znanjem, onda barem budi spremna poduprijeti ga sa dokazima, ili progutat ponos pa priznat kad si u krivu
Citiraj:
Što se tiče baniranja nepristojnih, možda se čak i slažem s tim, ali zašto ne bit konzistentan u tome... mislim, počastila sam Bubbu s puno ružnih riječi tek kad me totalno iznervirala njegova isključivost i napuhanost...
I sad, Tor, ako Bubba mene ili nekog drugog nazove "idiotkinjom maloumnom" i ko zna kako još, hoćeš i njega banat?... ili se ne osudiš tako nepogrešivog i uvaženog člana maknut s foruma na neko vrijeme... naravno vrijedi i za sve ostale...
|
Daleko od toga da je Bubba nice guy, zapravo je najcesce ser*nja, ali ona vrsta ser*nje koja je u pravu (no hard feelings Bubba, shvati to kao polu-kompliment). To sto se tebi to ne svidja i ne vidis nacina da se iskopas iz svojih izjava, to je vec drugi par rukava.
Citiraj:
i na kraju... nije mi više nimalo stalo.... katarina_2 je bio samo test za sustav...
|
Na kraju si ispala lame. IMO.