ne znam je li itko uzeo kalkulator, ali taj 2343t je u stvari monitor s 21.53" matricom po njihovim specifikacijama, obzirom da daju samo pixel size. Moja procjena -> cmo 21.6", al trebalo bi provjerit.
Vjerojatno zbog bure nastale otkrivanjem da u w2261v ugraduju 2 vrste panela, jedan kolko tolko ok, drugi puno losiji. Al razlog marketinskog oznacavanja modela obzirom na ostale njihove modele kao 23" mi nije jasan.
Sto se tice 2361v, nisam vidio niti jednoga do sad, al sam se druzio neko vrijeme s 2261v sa auo matricom, dakle boljim modelom. Generalno za te novce bi rekao ok monitor.
Neki nedostaci su mu da je namjesten filter za gledanje od dolje, kod pogleda direktno pod 90 stupnjeva je cjela slika u sivom tonnu, karakteristicno za nesavrseni kut kod svih tn matrica, a to znaci ili losiju sliku nego bi trebala biti ili prekomjerno umaranje ociju zbog dugog drzanja pogleda prema gore.
Drugi zamjetan nedostatak je ocajan backlight bleeding, ovo sam mozda ja razmazen, al na 2 primjerka koje sam vidio (samo s jednim sam proveo vise vremena, gore napisano) je bila ista situacija.
Dobra strana je da niti jedan nije imao mrtvih pixela i da iz pravog kuta gledano i ako zanemarite probijanje osvjetljenja na vrhu i dnu, monitor ima sasvim dobru sliku.
naravno uzeti u obzir da drugi primjerci ne moraju patiti od istih simptoma, pogotovo ne drugi modeli, ali imati na umu svakako.