View Single Post
Staro 20.06.2009., 17:46   #1
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
faks: Sigurnost na radu - Veleučilište Rijeka

Vrijeme je upisa na fakultete. Pa me zanima ako ima možda koji student ovdje na forumu s veleučilišta u rijeci i to smjera sigurnosti na radu (u 3. godini bi se usmjerio na zašitu od požara).

No, nije to ono šta me brine. Svaki početak je težak, pa tako i sada. Ove godine se upisuje 50 studenata, 20 bez plaćanja i 30 s plaćanjem. Ja za upis na fakultet imam sve skupa 16 bodova, jedan frend mi je rekao da budem upao sigurno, ali s plaćanjem. Vidio sam da u prvom semestru i nema baš nešto puno predmeta, oko 5,6. Vidio sam da je u dva predmeta - fizika za inženjere i elektrotehnika asistent zvonimir peranić, inače njega znam iz fizike iz srednje, cijeli razred je imao komade, ukurcu lik, pa ako zna koja je uloga tih asistenata na tom faksu i ima li on kakvog utjecaja na moj prolazak ili neprolazak, tj. ispituje on ili...? Ajde da čujem vaše dojmove o tom fakultetu i usmjerenju, baš me sve živo zanima iz prve ruke.

Usput a i nadalje, trebao bih i smještaj u Rijeci, planirao sam na dom of kors, ali na googlu ne pronalazim ništa, ni koliko je daleko od mog fakulteta taj dom ni ime, niti kakvu web stranicu, niti koliko ih ima, cijena, kakve su sobe... Pa eto, ako je neko voljan pomoći budućem studentu bio bih jako zahvalan!
ALiEN17 je offline