Ajde da napišem bar nekej.
Prvo sam se začudil kak je mala kutija u kojoj monitor dolazi. Nakon kaj sam došao doma i složil monitor, na njemu sam proveo max 1 sat zbog nedostatka više vremena.
Monior je 23", full HD reza, 16:9!, dakle 1920*1080 a ne 1920*1200. Nekima možda fali tih 120 pixela ali meni ne.
Izvana je sav sjajan i mislim da će se dosta sakupljati prašina i otisci prstiju po njemu, makar me to ne smeta.
Dizajn je sam po sebi ok što se tiće izgleda ali mislim da su mogli napraviti i bolji stalak od ovoga. Puno mi je draži stalak od 1750H koji sam imao prije, lakše ga je rotirati, može se podešavati po visini i više zakretati gore dolje.
Power gumb svjetli crveno ali to se bez problema da ugasiti u opcijama ako nekome smeta.
Kaj se tiče slike, odmah sam ga spojio na DVI tak da VGA nisam probavao. Slika je dosta bolja naspram 1750H, boje su bolje prikazane. Njih sam si na oko naštimao kak mi najviše pašu. O ghostingu mislim da nemoram ni pričat a za izbijanje svjetla moram čekat večer da vidim
Filmovi.... Ovo mi je sad taman za gledati filmove sa 3 metra udaljenosti. Zadovoljan.
Surfanje itd... Mjesta ko u priči. Zadovoljan
Igranje, probal sam COD4 na 1920*1080 i to je to od toga, komp kak je u sigu, proc na 3.4Ghz, grafa ne klokana, average oko 60fps, u dimu padne do 40 neki puta. Postavke sve na max osim, AA i AF na nula. Zadovoljan.
Neznam kaj bi više reko. E da, reze, kakve reze?? Pa možeš izabrat sve 16:9 reze, koju god da ti se sviđa. Ja se ne mičem sa defoltne.
Kutevi gledanja, gore ok, lijevo/desno ok, dolje užas.
Boje su mi na 60/60/60, brightness 50.
Samo za kraj da kažem da sam više nego zadovoljan. Meni osobno je velika razlika maknut se sa 17" LCD-a na 23". Za 1300kn po meni BB.
ps. sry kaj je napisano zbrda zdola.