View Single Post
Staro 20.06.2009., 16:40   #3
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor atha Pregled postova
SSD je pocetno aktiviran, a treba aktivirati disk od 160gb.
Na SSDu se nalazi WinXP Home sa driverima. Malo je na knap, ali ja sam si prebacio program files, my documents, temp i sve slicno na drugi disk, na kojem sam napravio dvije particije - jednu za programe i program files path, a drugu za osobne podatke.
Jos ni sam ne znam kako ce to ici, hoce li mi mozda ta mala particija predstavljati problem, no ako bude, u biosu cu samo 160gb disk staviti kao bootabilan i na njega dignuti win, a SSD koristiti za neke random podatke. No otom potom...

Karticu stavljas u Express Card utor na laptopu, a sluzi za mobilno spajanje na internet.
Prva tri mjeseca ti je pretplata 1kn, a nakon toga ostalih 21 mjesec placas 300kn za tih 3GB prometa.
Hmmm...meni to za net nece trebati, ali boljoj polovici mozda hoce pa neka si ona to uzme ako vec hoce....

Idem sada malo "istrazivat" da vidim kako cu i sta...cak razmisljam da ostavim Home verziju Windowsa gore da se ne moram zezat sa nicime, a i Home mi je ok za netbook......

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote