Citiraj:
Autor GoodLooker
Po čemu je daleko bolji?
|
Znas sta znaci "IMHO"!?
Ovih dana sam setkarao ducanima i isprobao vjerojatno sve "netbookov-e" koji su kod nas dostupni.....i zasto sam se odlucio za Lenovo!?
Kvaliteta izrade po meni daleko bolja od ostalih u tom cjenovnom rangu (cak mi je bolji i nego izrada od HP-a), 10" (1024 x 576) ekran koji je uistinu odlican i ne umara oci pri duzem koristenju, 160 GB HDD + 4 GB SSD, Intel Atom (tu ne moram nista previse objasnjavat),bluetooth, odlicna tipkovnica kojoj jedino po meni moze konkurirati tipkovnica od HP-a, kamera, dobra baterija, express card utor, korisna funcijska tipka ispod display-a koja otvara novi "window" u kojega mozes posloziti aplikacije koje najcesce koristis, Quick Start opcija, zvuk na kojega nemam prigovor sa kada gledam da je to "netbook", Lenovo aplikacija koja skida svaki novi update, original Win....
Ima jos zgodnih funkcija i "trikova"....a vise o svemu cu moci reci nakon par dana koristenja.

Kada sam usporedivao Asus i ovaj Lenovo, Asus mi je izgledao kao igracka....ali to je samo moje misljenje.
Jedini netbook koji mu u izradi moze konkurirati je po meni HP...ali vidim da su "sfusali" neku seriju.....
Suzio sam izbor i na kraju uzeo Lenovo....da mi nije bio najbolji i da mi nije najbolje "legao" od navedenih, naravno da ga ne bih uzeo.