doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Originally posted by MadBoY
Totalno pogresno razmisljas.
Doom3 ide bolje na nvidia j
er je ona i sponzorilala tu igru, bas kao sto je i ati sponzorirao HL2.
Nebih rekao da ce Doom3 biti toliko popularan kao Quake3 engine.
Ali izgleda da se tebi sve vrti oko HL2 i DOom3 i kao da su to jedine dvije igre na ovome svijetu, pa bi mi moralo kupiti nvidia jer one brze izvode doom3 i nisu tek "clokana stara generacija s više pajpi".
A samim ovim si vec potvrdio kvalitetu "starije" generacije ATI grafickih, jer cak i "clockana sa vise pajpi" uspije biti brza od nvidia.
Glupost je sada ravnati se po D3 i HL2 kada znamo sta se sve dogadjalo oko te 2 igre.
|
Izgleda da se ne čita sve što pišem, pa ostaje slobodnih tumačenja i "rupa".Naprotiv, baš sam i sam rekao da se ne treba ravnati isključivo oko te 2 igre, jer i u ostalim nvidia vodi, jer se ne radi samo o te 2.Ja ne znam otkuda nekom takve interpretacije onog što ja nisam niti rekao.Naravno, činjenica ostaje da je to trenutačno THE kartica, kao što se vidi i na samom pcekspertu, a ne sjećam se da sam tamo igdje vidio d3 ili HL2 testove... 
zaključak tih testova je bio jasan, i s drugim testovima, i bez ta 2.Još će se pojaviti enginea, i stvari će se mijenjati,
ali ATI je popušio u ovoj rundi, i meni je žao što to netko ne može vidjeti...ja sam potpuno priznao tako i da je nvidia popušila u prethodnoj, s FXicama, a i sam sam razmišljao o x800-ali sada uopće ne vidim smisla.Meni je žao što netko od silne zaslijepljenosti o nekakvim "bitkama" ne vidi što se događa, a meni je taj rat bezveze, i u to se uopće ne želim mješati, već ističem da je ATI "zaboravio" važne feature a sada se neopravdano izvlače.Ja nikada ne znam hoće li moja slijedeća kartica biti ATI ili NVIDIa, jer će to ovisiti o ishodu stvari tada.Toliko o tome.
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga
|