Citiraj:
Autor MORH
uzmes max tv na probni rok i dobijes novi ruter.
|
ma bio sam ja sklopio ugovor jos prije godinu dana za probni maxtv no nista od njega jer nemam tehnickih mogucnosti svega 6.7mbit mi je max propusnost
Citiraj:
Autor TROOPER007
ili reci ovima u SZK da ti ne radi i da bi trebalo zamjeniti ruter.jest da ce biti malo spori s intervencijom.trebat ce im neka 2 3 dana doci ce uzet ce stari i dati ti novi.
|
vec sam ih bio 3 puta zvao pa sam zabiljezen ljudi su dosli ujutro gledati kad mi je net bio ok, i testiraju oni sa nekim uređajem i reko je da je sve u normali dok je brzina max 6.7mbit, i jos mi je operater reko da je kod njih sveuredu do mene, i da moram ili kupiti novi ili produziti ugovor pa da dobijem valjda za kunu, evo sad u vecernjim satima radi bezgreske no u toku dana zna biti modem vruc ko tava za palacinke pa bas tada puca veza, a jel to zbog vrucine pocne modem srati ili je zbilja njemu otislo vrijeme ?
mislim da nemam vise nikakvih ugovornih obaveza mozda osim vrijeme kad sam uzeo zvucnike x-530 no reko mi operater kaj je provjerio da mogu uzeti novi ugovor bezproblema