View Single Post
Staro 20.06.2009., 00:25   #9
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor MORH Pregled postova
uzmes max tv na probni rok i dobijes novi ruter.
ma bio sam ja sklopio ugovor jos prije godinu dana za probni maxtv no nista od njega jer nemam tehnickih mogucnosti svega 6.7mbit mi je max propusnost

Citiraj:
Autor TROOPER007 Pregled postova
ili reci ovima u SZK da ti ne radi i da bi trebalo zamjeniti ruter.jest da ce biti malo spori s intervencijom.trebat ce im neka 2 3 dana doci ce uzet ce stari i dati ti novi.
vec sam ih bio 3 puta zvao pa sam zabiljezen ljudi su dosli ujutro gledati kad mi je net bio ok, i testiraju oni sa nekim uređajem i reko je da je sve u normali dok je brzina max 6.7mbit, i jos mi je operater reko da je kod njih sveuredu do mene, i da moram ili kupiti novi ili produziti ugovor pa da dobijem valjda za kunu, evo sad u vecernjim satima radi bezgreske no u toku dana zna biti modem vruc ko tava za palacinke pa bas tada puca veza, a jel to zbog vrucine pocne modem srati ili je zbilja njemu otislo vrijeme ?

mislim da nemam vise nikakvih ugovornih obaveza mozda osim vrijeme kad sam uzeo zvucnike x-530 no reko mi operater kaj je provjerio da mogu uzeti novi ugovor bezproblema
DANCI je offline   Reply With Quote