Tema: Drvokejs :p
View Single Post
Staro 20.06.2009., 00:01   #1
Vrga
Lalalallalaaaaaa

Vrga's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Drvokejs :p

Daklem, radim polagano drveni case, da, cerite se, od iverice od raznih starih sranja jer nemam para za uništavat novo fensi drvo

Već sam pripremio donju ploću i stavio za matičnu tray i 5.25 bay koje sam iščupo iz starog kučišta jednog koje je bilo zadnjih godinu dana na relaciji ja->markos->ja->markos->farbanje->markos->ja

Po visini, je nekakih 25 centima najviše, jebiga, centimetar i pol je barem iverica ta debela.

Uglavnom, zhe PLAN.

Složiti kompletno drveno kučište radi eliminiranja zvuka i zujanja, te radi izbjegavanja jučerašnje eskapade zvane kava u kučište (silikonska izolacija na svim spojevima, da ga hebeš.)

Zbrusiti da je to sve fino lijepo glatko i se ne našpranjiš kad pređeš s rukom preko.

Zlakirat da bude shiny iverica

ekšueli složit komponente unutra (moj komp vidi)

Prijedlozi, komentari, parodije, satire, tragikomedije, napomene na što trebam pazit kod slaganja drvenjaka da ne potone zajedno sa mnom u vatrenoj stihiji, sve je iznimno dobrodošlo.

Poslikat ću kad ću imat nešto ipak malo vrijednije pokazivanje, jer sad je to samo velka ploča iverice sa našarafljenim mb tray-om i drive bay-om

2 harda mislim sa gumilastikom nekak iskemijat da ih drži.

Dal ideja okvirno drži vodu? Silikonska izolacija na stranu.

Također, ako budete dobri, vidjet ćete markosa na nedjelu dok asistira u rezanju i brušenju iverice....
Vrga je offline   Reply With Quote