Grrrr... tjedan dana se igram lovice sa Overseas dostavom, i napokon mi danas dostave STB i ostatak papira.
OK, fino ja prištekam, i znam da i tak neće biti slike do sutra jer tako lijepo i piše, iako su im upute malo kontradiktorne.. I tako, prema uputama, piše da ako 15min baca "error" da im se javi, i javim ja njima, iako sam pretpostavio da ni nemre radit ak nije aktivirano sve. No ko što rekoh, poslušno, sve po uputama.
I onda ono što me razljutilo - tip mi kaže da prvi RADNI dan od kad spojiš uređaj, mislim, WTF?!? U "pozdravnom pismu" piše "sljedeći dan", ne prvi RADNI dan. I ono, kao, pošto je dugi vikend blabla... vjerojatno tek u utorak, al kao da probam ipak sutra nazvat i provjerit.
Ono, zadavio bi i njih i one nesposobnjakoviće iz Overseasa odmah sad, na licu mjesta.. GRRRRRR!!!!
Uglavnom, očito ništa do utorka, kata-strofa.
A da, a kaj se tiće dostavljača... tj cijele službe - organizacija na razini prethistorije očito, ili samo ljudi pilećeg mozga. Prvo mi u ponedjeljak pošalju sms, i kasnije telefonski ponude dostavu na posao, i rekoh ok, fina fora, može, i vele oni "sutra!". Čekam ja sutra - niš. Odem doma, ni doma niš - prošao utorak.. Sutradan (srijeda) opet pol dana na poslu - i dalje niš. Pošaljem ja mail istoj ženski koja mi je ponudila dostavu na posao, i javi mi ona "joj danas više neće stići na posao dok sam ja na poslu, blabla, al budu sutra". Sljedeći dan (četvrtak) zove tip oko pol 10 ujutro - evo ja sam tu. Ja pitam di? U firmi? A on meni - "a kaj vi niste doma??" Mislim - AAAAAAAAAAAAAAA!!!! Da nisam bar 5x napisao i/ili rekao na telefon da me ujutro NEMA doma, ne bi niš rekao, ali - JESAM! I kaže da ne zna dal će stić, ono drugi kraj grada, nije njegova zona, blabla.. Al da će probat. I opet ja mail teti, nek se oni malo dogovore, jer sam rekao il ujutro/prijepodne na posao, il kasnije popodne doma.. Nema odgovora.. dostavljač se ne pojavljuje niti javlja... U firmi neki sastanak imali, sat vremena ja stišao fon, završi sastanak, vidim propušteni poziv. Tipus došao, nazvao s ceste, niko se nije javio - i otišao (!!!). Mislim, HALOOO!!! Da je ušao u firmu mogao je ostavit bilo kome, il bi me tajnica pozvala da dođem po to tih pol minute. Al ne, zovne, i ode.. Mislim dostava i pol. I još se ljuti kaj je dolazio prek pol grada bezveze! Naravno, žena iz njihovog ureda nikad nije odgovorila, ajde danas su uspjeli dostavit.. al onda se vraćam na početak priče i - sad je dugi vikend pa se ti je** fino do utorka, zato jer oni ne znaju ni dostavu organizirat. I to mrtvi hladni, svi od reda.
Mislim fakat, iznerviran sam samo tako.. Zato sam došao i istrest se tu malo kod vas
Jedino mogu držat fige da me ipak spoje sutra.. da se bar mogu prek vikenda malo igrat s telkom i tak to.. al ak bu fakat u utorak, onda fuj! Jer onda nebum do četvrtka stigao ni pogledat telku, kamoli isprobavat spajanje sa kompom i sl fore... I ode još jedan tjedan. AAAAAAAAAAAA
Odoh, prije neg napunim još par stotina/tisuća znakova bezveze