Citiraj:
Autor herion
Da ovo radi iznenađujuće dobro . Čak i DirectX igre rade sasvim pristojno na MacBook pro.
|
Ja bih se malo zadržao na ovome. Nadao sam se da će netko nešto dodati da ne moram pisati po ovoj vrućini. Ovo radi izvrsno ne samo zbog DirectX 9 podrške već iz bog mnogih stvari. Način na koji su prožeti XP i MAC OS su upravo impresivni. Npr. windows aplikacije se pojavljuji pod MAC OS kao native aplikacije u Finderu. Ako npr kliknem na word dokument unutar Mac foldera otvorit će mi se Word iz virtualne mašine(ako nemam Mac verziju) i to u tzv. unity modu tj. samo prozor unutar mac desktopa, a ne unutar VM desktopa. Vrijedi i suprotno gdje mogu namjestiti da mi se umjesto IE web browsera unutar virtualne mašine otvori Safari unutar host OS-a. Sharanje direktorija je fantastično rješeno. Uz kasični copy-paste moguće je mapirati Mac foldere unutar XP-a. Više monitora radi izvrsno.Mac printer se pojavljuje kao defaultni u XP. čak je uključen i antivirus za XP

Sve to piše na VMware stranicam ali raditi sa tim je zaista gušt. Možda će na kraju balade postojati samo VMware sa plug in-ovima za različite OS