View Single Post
Staro 19.06.2009., 14:03   #221
herion
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor herion Pregled postova
Da ovo radi iznenađujuće dobro . Čak i DirectX igre rade sasvim pristojno na MacBook pro.
Ja bih se malo zadržao na ovome. Nadao sam se da će netko nešto dodati da ne moram pisati po ovoj vrućini. Ovo radi izvrsno ne samo zbog DirectX 9 podrške već iz bog mnogih stvari. Način na koji su prožeti XP i MAC OS su upravo impresivni. Npr. windows aplikacije se pojavljuji pod MAC OS kao native aplikacije u Finderu. Ako npr kliknem na word dokument unutar Mac foldera otvorit će mi se Word iz virtualne mašine(ako nemam Mac verziju) i to u tzv. unity modu tj. samo prozor unutar mac desktopa, a ne unutar VM desktopa. Vrijedi i suprotno gdje mogu namjestiti da mi se umjesto IE web browsera unutar virtualne mašine otvori Safari unutar host OS-a. Sharanje direktorija je fantastično rješeno. Uz kasični copy-paste moguće je mapirati Mac foldere unutar XP-a. Više monitora radi izvrsno.Mac printer se pojavljuje kao defaultni u XP. čak je uključen i antivirus za XP Sve to piše na VMware stranicam ali raditi sa tim je zaista gušt. Možda će na kraju balade postojati samo VMware sa plug in-ovima za različite OS
herion je offline