View Single Post
Staro 19.06.2009., 13:28   #214
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Dosta je stvar i u tome što su virusi i slična gamad najviše usmjereni prema Win-PC korisnicima koji su u velkoj većini. Ali opet, kao što je već rečeno, korisnik je ključan u toj priči.
Dobro sada mi eci, idem samo na mali broj stranica koje su mi za svježe vjesti, idem na 2 foruma, i to je to uglavnom. Što se tiče AVa probao sam bez njega katastroaf

Kako ću se zaštitit od virusa sa sticka, kako od možebitnih MSN fileova, možda neka stvar s CDa???

Nije virus add, da iskoči pa ga možeš zatvorit

Čisto informativno koja je vaša taktika (moja je Kaspersky).

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Nije li nedavno negdje bilo neko natjecanje u stilu 'koji OS ćemo prvog provaliti'? Kandidati su bili OS X, Vista i neki Linux. Pogodite tko je bio pobjednik - belivit ili ne, ali OS X je bio #1. Lik ga je rasturio za neko smiješno vrijeme u stilu <5 min. Toliko o sigurnosti istog.

EDIT: pratim thread od početka i mogu reći da sam fasciniran. U par dana preko 8 stranica žive i izrazito zabavne diskusije. Nastavite tako dečki.
Pa što se tiče samoh napada sigurno da imaju propust, ali opet o kakvom se rasturivanju radi ?

Da je skupio važne podatke iz sistema, ili čisti napad preko mreže? Isto tako i Linux je pao, doduše zadnji pa možeš reć da ništa nije sigurno
A Bubba je isto napomenuo da nema sigurnog sustava, osim (mislim) Solarisa koji iz sata u sat radi update
Baja 001 je offline