Citiraj:
Autor win32
Hej ekipa, sutra bih uzeo Acer Aspire One (AOA 150) u zamjenu za ovaj svoj HP jer mi je HP prevelik i treba mi "netbook".
Kakva su vasa iskustva sa tim modelom i dali je ok?
Kvaliteta izrade? Dali se kvare?
Dali je display ok, baterija......dali je potrebna odmah nadogradnja memorije i kakav je proc?
Uglavnom lap mi treba samo za Office, net i malo muzike! Ne mislim se igrat...za to imam "kantu".
TNX na odgovorima!
|
Kolega s faksa ima AAO s 3-cell baterijom. Za tvoju namjenu sasvim dovoljno. Ako nekako možeš, probaj ugrabiti model s 6-cell baterijom, frendu s 3-cell baterijom drži acer oko 3 sata, ovako će mu se autonomija dosta povećati. Kako znam svi dolaze s XP home, tako da ti je 1 GB RAM-a sasvim dovoljno i po tom pitanju nisu potrebne nadogradnje (provjereno radi i win7 na njemu bez štekanja, ali frend nazad stavlja XP radi problema s Blizzardovim igrama, ostalo sve radi bez problema). Jedino što moraš obavezno nabaviti je neki USB miš jer je touchpad blago rečeno njesra (em je površina touchpada premala em su tipke touchpada premale). Mehanički je dosta čvrst i lagan tako da nemaš straha kod prenošenja. Obrati pažnju ako sa njim dobiš futrolicu, sa nekima dobiš, a sa nekima ne (kolega sa svojim nije dobio, i već nakon mjesec i pol nosanja po školskoj torbi je sav poklopac izgreban).