Citiraj:
Autor guardianx
kao drugo, znam da je seljačko pitanje ali koja mi je najjeftinija varijanta da izvučem 2x 1920x1080 + 1280x1024?!
|
Citiraj:
Autor guardianx
neisplati mi se investirati preko 1k kn u grafičku jer je nebi koristio. najzahtjevnija aplikacija koju bi vrtio je Photoshop CS4
|
Za RedAlert 2 i PC igre sam 0% kompetentan ista odgovoriti ali ako za to nije preslaba sadasnja karta... onda nemas razloga potrositi vise od 150 kuna! Uzmi bilo kakvu bolju PCI Radeon karticu kakvu sam ti pokazao u linku i pokrio si 3-ci monitor. Ako si siguran da ces ostati na 3 monitora za ovaj ciklus rada i trenutne masine... onda mozes i daleko slabiju PCI karticu staviti. U svakom slucaju, citav problem mozes zavrsiti jednom potraznjom na grupi + ovdje na Trznici.
Ostatak love radije cuvaj za sljedeci veci upgrade kompletne masine. Ako je i dalje namjena koju spominjes, sve ostalo ti je samo nepotrebno trosenje novaca.
Citiraj:
Autor antrax
Hmm, vrlo zanimljivo. Ono prvo je ocito bio problem u kartici, najvjerojatnije firmware, al za 4000kn cak i da je samo to hocu da mi zamjene to malo plastike i silicija.
|
Upravo to. Nije samo novac, vec pojam stabilnosti koju to ime treba znaciti. Zato mi se ne svidja ova prica.