View Single Post
Staro 18.06.2009., 15:28   #154
Vrga
Lalalallalaaaaaa

Vrga's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Katarina Pregled postova
a što misliš kad (program naravno) radi rendering da on komunicira s hardverom sam za sebe... hmm... ili možda OS tu i tamo ima kakvu malecku ulogu u svemu tome... i zašto ISTI program na DVA OS-a radi različito bez obzira na identične funkcije?

Ma mozgiću naš mali. Koristim Cinemu4D već 5 godina. NIJEDNOM SE NIJE SRUŠILA ILI MI SRUŠILA WINDOWSE. Nemoj ti tu ništa za video rendering nekakav. 5 godina radim na windowsima u njemu i ovaj program znam već u dušu.

Znaš zašto?

Prva i osnovna stvar koju moraš imati na windowsima je tračak inteligencije i zdravog razuma. pedogay stranice će ti jako brzo objasniti zašto nemaš mozga.

Ne treba ti nikakav firewall ako imaš traaaačak mozga. Al to nemaš, zajedno sa pola populacije mac-ovaca i onom drugom sirotom polovicom koji su prisiljeni raditi na macu zbog posla.

Taj tvoj memory dump je poznat kao Blue Screen of Doom, i UVIJEK ima jako dobar razlog. Najčešće kretenizam korisnika koji ide Kojot pristupom (za needucirane, pristup "Jebeš manual!!!") i koji odma baci sve osim komponente u smeće, ušteka u struju i počne pizdit kad mu ne radi.

Grow some brains, odgovori sve lijepo i kulturno Bubbi i onda se lijepo pristojno vrati pod svoj mali kamenčić ispod kojeg si ispuzala.
Vrga je offline