Evo ti jedan prijateljski savjet: kloni se manora ko crnog vraga... imam jako losa iskustva s njima...
Kupio sam kod njih laptop Acer Aspire 5114 pred dvije godine, negdje u 8 mjesecu. Godinu dana nakon toga (u 6. mjesecu) mi je krepao memorijski slot na maticnoj pa sam ga odnio njima na servis. Nakon mjesec dana sam ih nazvao da pitam sta se dogadja i onda mi oni vele da nemogu nabavit maticnu, al ce jos pokusavat. Dao sam im jos mjesec dana prilike pa sam otiso tamo do njih. Malo sam ih stisnuo i onda su neku maticnu nasli od ko zna kud i stavili mi je nutra. Dodjem ja doma a kad ono svi USB slotovi rade na 1.1 (a na pravilnoj maticnoj rade na 2.0). Uskoro sam im opet odnio taj laptop i nakon mjesec dana su stavili drugu maticnu. Dodjem doma i onda ne rade usbovi uopce. ... Odnesem ja opet, oni zamjene maticnu, cak mi i vele da ovo nisu originalne maticne nego moraju neke preradjivat, odem doma i onda usbovi opet na 1.1 i ne radi webcam. Nakon toga sam odustao od nosenja na servis uopce pa mi je nekih 2 mjeseca poslije krepao i dvd drive... Tako da sad imam laptop s polovicnim usbovima (kopiranje 9 giga stvari s prjenosnog diska je trajalo 3 i pol sata, pa si mislite), bez dvd drivea i bez webcama...
Sad cu ga odnjet u burazovu firmu da mi njihov serviser rastavi taj laptop i proba slozit
Uglavnom, godinu dana sam se borio s njima i tim servisima i samo nikako da mi poprave, uvjek mi vratili polovicni...
Ako imas volje se ovako natezat ko ja, onda slobodno kupi od njih, al ponavljam svoju preporuku: KLONI IH SE