Citiraj:
Pouzdanost - Relativna stvar. Do korisnika. Meni je pouzdan bio i win XP i vista i debian i ubuntu i OSX
|
Ne dotičen se sada na UNIX sisteme koji su ujedno i najpouzdaniji a na kojima je OSX baziran. Sada govorim na konkretno OSX vs Windows, a nitko mi nemože reć da je sa istom hrpom sranja Windows bolji od OSXa kad nije.
Citiraj:
Jednostavnost - Program je program. Ako se radi o Mac only programu ajde, ali vecina programa je dostupna i na windowsima, tako da nema neke razlike
|
Same gluposti u radu, od prebacivanja aktivnih prozora, više workspacea, drugačijih shortcutova, i svega ostalog jednostavno mi je lakše.
Citiraj:
Kvaliteta - Ovisi o proizvodjacu. Sigurno forcebook nije isto kvalitetan, ali neki drugi jesu! :P
|
Dosta mi je lapova prošlo kroz ruke, dosta sam ih rastavlja, sastavlja, mučio na razne načine. Odmah mi se kod MB(P) svidilo kućište koje je kavlitetnije za nekoliko klasa od *svih normalnih laptopa*. Unutrašnjost je uredna i nema previše mjesta za prčkanje, sve je jednostavno. Što se tiče njihove ergonomije, ekrani/tipkovnice su po meni savršeni (to neznači da nema drugih laptopa sa istim karakteristikama). Na kraju opet se moram baciti na OS koji me fascinira (još da mu je DX za igre

)