View Single Post
Staro 17.06.2009., 22:52   #13
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor messiah Pregled postova
Koliko se ja sjecam, ima od Matroxa ono cudo triplehead2go, ali nisam siguran jel moraju bit ista sva 3 monitora, pretpostavljam da moraju, jer on iz jednog izlaza radi 3 Nisi napisao koje monitore sve imas, tj. koji setup zelis
Nazalost TripleHead2Go i Dual varijanta imaju isto ogranicenje : samo 2x 1920x1200

Barem se maknuo sa starog limita za 3 monitora, pa sad moze 3x 1680x1050 ali samo ako je preko dual-link DVI izlaza. Zato nisam sretan sa tim kutijama

Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
pa najjednostavnije je 2 kartice i bok, al moj trenutni favorit za graficku je nvs 450, jos da ne kosta ~4000kn
Snimio sam tu krasoticu cim je izasla i na listi od 3 karte za sljedecu plocu. Samo sto vrijeme ide citam i nalazim sve vise i vise problema sa njezinim radom. Stabilnost na losem glasu ; cudni problemi sa refreshom i kaoticno prepoznavanje monitora? Ne mogu sad naci muke nekolicine vlasnika sa jednog DTP foruma. Ali nesto slicno mozes naci ovdje.

Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
sto se tice cf i sli, jel to podrzava uopce izlaz za vise od 2 monitora? znam da nekada nije. ako je netko primjerice imao sli 7800gtx i htio za nesto 3 monitora koristit morao je gasit sli polje.
Da SLI se mora eutnazirati. Dvojake price. Jedni kazu da onda moze na sva 4, drugi, da na nekim karticama to ne radi. No onda se postavlja pitanje cemu to uopce onda? SLI ionako ima svoju namjenu i bezveze je krojiti monitorske planove na taj nacin.

Crossfire navodno radi sa vise od dva, ali nisam nikad isao u realizaciju pa nemam pojma ni interesa koliko dobro. Nadam se da se vise barem ne treba rebootati za svaku promjenu kao prije. Sve ovo iz magle pricam, jer sam davno proucavao te fichuralije u kutku multi monitor prikaza i odmah odustao.

Mar ce na jedrilici probati kako radi Matrox novotarija, pa nek javi jel to vredi tih para
Visage je offline   Reply With Quote