View Single Post
Staro 17.06.2009., 21:58   #88
Lucius
Banned

Datum registracije: May 2008
Evo i ja nabavio doticni mobitel i zadovoljan sam s njime. Citao sam dosta toga na netu i trenutno mi se cini da je windows mobile 6.1 koji sam dobio s mobom cisto dovoljan ako ne i bolji od 6.5, tako da sam zadovoljan sto ne trebam falshat. Brine me jedino zagrijavanje kada odem na net preko wi-fi, baterija se pocela grijat, pa me malo zastrasilo.
Igre ne mislim instaliravat jer da mi je do toga kupio bi si psp. Ima pun k aplikacija koje jos nisam istrazio, hehe bojim se zajebavat s time da ne izgubim svu muziku koju sam nabacao gore ^^
Mislim da cu samo instalirat divx player i tu cu stat.

Na post iznad mobitel je isti ili brzi od i poda, nista brze se nece naci na trzistu. Za moje potrebe je dovoljno brz. Tipkat na screenu je zajebano s prstima, ali s onom olovkom je ok. Tako ionako koristim tipkovnicu jer je puno lakse. Imam tf3d ali pretezito sam na onom standardnom sonyericsson panelu. Mobitel imam vec par mjeseci ni sam ne znam koliko puta sam pisao na tipkovnici i za sada slajder je kao nov. Kao sto sam rekao kada sam na netu mi se grije i baterija se trosi puno brze, brzina neta mislim da ovisi na koju se ukljucis. Slusalice su ok, probao sam ih na kratko, a zvucnici su dovoljno dobri, nisam nezadovoljan, ne krce sve cisto. Jedino sto me zna iritirat je kada nemrem sa prstom pogodit ono sto zelim hehe ali onda uzmem joystick kada me izbaci iz takta za lakse snalazenje ^^ Inace za mob velika preporuka, stvarno je mrak
Lucius je offline   Reply With Quote