Citiraj:
Autor Snail
uuf da,. Panasonic toughbook,, nice,.. sva sreca sto ga nema kod nas u RH, barem ga ja nisam vidio,. a i koliko ja znam skuplji su od APPLE-a, i da, upravu si robusniji su,. znam,. ali $$$, 
|
a to je ono, svugdje vrijedi ,koliko para toliko muzike...
ali ono,dno ponude apple-a, bijeli macbook, laptop čvrst za podemonit,nečujan u radu s baterijom koja traje 4 i po sata sa naravno uključenim wifi i bluetoothom, konstantno...a baterija je jednostavno mala...
laptop sa stršećom 9-cell baterijom koja uz ovo uključeno traje nešto preko 3 sata...koja je tu caka...zašto mi ne povuče onda više...
a što se os-a tiče...meni osobno uvijek fali raznorazno prčkanje tweakanje i drugo tako da mi windowsi s te strane posve pašu..nekad mi se čini da mi to postane svrha sama po sebi

..ali eto, imam par frendova kojima komp im služi isključivo za posao(i btw znam da ih neke glossy apple fore ne pale)...recepti, baze podataka, računi bla bla..radili su na pcu ali svi su se redom prebacili na mac..zašto..jednostavno, nije im radio nikakve probleme dok su na pcu u skladu sa svojim znanjem svako toliko bili na telefonu s pitanjem a zašto mi neće ovo ili ono..instalirali su potrebne programe i ćao..
čini mi se da su neke stvari na macu toliko jednostavne da su meni čak i komplicirane ali eto kod usera koji osim nužnosti posla kompjuter za drugo ne treba niti ga znaju nešto posebno koristit to izgleda funkcionira..
just my cup of tea, no offense to anyone or argue intended..