Citiraj:
Autor Milentije
To je to. Zile ubo si u srz problema ko prstom u guzicu... 
Nekunoc doso drug do mene, malo se zezali i onda ga zamolim da mi pokaze par fazona jer igra doooosta bolje od mene, a spremamo se za neki "turnir". Zasjeo je on sa mojim nickom i u par rundi nabio odnos 28:8. Igrao je na Logosoftu (SD) i odmah se tu nasao papak koji tvri da koristi WH (taj papak je ujedno i admin na tom serveru). Onda je poceo da nas "prati" iz spektatora i opet je idiot tvrdio da koristimo WH, sto nema veze sa pamecu.
Jednostavno debil nije mogao podnijeti da je neko bolji od njega na "njegovom" serveru ([UMS] je glavni klan na logosoftu). Na kraju mi je prijetio kickom, banom, i svime cega se mogao sjetiti.
Danas sam igrao ponovo na logosoftu i jednostavno me nije islo, imao sam negativna skor i odmah se on nasao da komentarise u stilu "eto vidis da sam bio u pravu, sinoc si koristio WH, sto sada ne nabijes onakav skor...".
Nafurani debili...
Sam necu otici sa logosofta, ali ako me banuju zbog ovakvih gluposti administratora bicu presrecan sto vise ne igram sa takvim cobanima.
|
Tako se i meni nekad događa, samo sto na Creeku nikad nisam los

, nisam prvi u timovima pa ne ostavljam velik dojam, ali sam obicno igrac sa najvecim K/D odnosom i gro killova , optuze me za cheatanje, promijeni se mapa i budem los te onda zakljuce da sam ugasio alatke
@boldan tekst: mene banaše