Citiraj:
Autor papčić
Evo upravo dobih permanent ban na Logosoftovom serveru dok sam igrao na creeku. Neznam koji je razlog- imao sam gro killova sa G3 silenced (oko 20) dok su svi imali malo (10-ak). Creek mi je mapa sa vjerojatno najvise odigranih sati (pored killhouse ffa  ) , detektiram svaki i najmanji pokret i onda posprejam (velikom vecinom slucajeva pogodim).
Sto je najgore nisam dobio ni razlog, vjerojatno su mislili da imam wh.
Pliz ako ima tko da je dobar s adminom da me kontaktira, jer je na tom serveru cesto creek tdm. Hvala
|
Radi se o ovome...
Citiraj:
Autor žile
Misliš da hrpa patetičnih sranja može biti post godine?
Čekaj da IcyTexx napravi review od GTX295 pa ćemo vidjet
Inače vezano uz WH,libo me bibo,ima original ključ i tamo gdje sam igrao skoro nikada nije bilo h4xx0r4.
Ali sa h4xx0rima su definitivno u egalu likuše koji stalno whineaju.A čiter je svako živ tko igra malo bolje.Čak je i moj cimer koji je tada igrao u klanu,a imao je dečko tehnika da AMD-u ni claymore nije pomogao od ovoga da dobije nožem po glavi 
Nemoram spominjat da je i on bio čiter..
|
To je to. Zile ubo si u srz problema ko prstom u guzicu...

Nekunoc doso drug do mene, malo se zezali i onda ga zamolim da mi pokaze par fazona jer igra doooosta bolje od mene, a spremamo se za neki "turnir". Zasjeo je on sa mojim nickom i u par rundi nabio odnos 28:8. Igrao je na Logosoftu (SD) i odmah se tu nasao papak koji tvri da koristi WH (taj papak je ujedno i admin na tom serveru). Onda je poceo da nas "prati" iz spektatora i opet je idiot tvrdio da koristimo WH, sto nema veze sa pamecu.
Jednostavno debil nije mogao podnijeti da je neko bolji od njega na "njegovom" serveru ([UMS] je glavni klan na logosoftu). Na kraju mi je prijetio kickom, banom, i svime cega se mogao sjetiti.
Danas sam igrao ponovo na logosoftu i jednostavno me nije islo, imao sam negativna skor i odmah se on nasao da komentarise u stilu "eto vidis da sam bio u pravu, sinoc si koristio WH, sto sada ne nabijes onakav skor...".
Nafurani debili...
Sam necu otici sa logosofta, ali ako me banuju zbog ovakvih gluposti administratora bicu presrecan sto vise ne igram sa takvim cobanima.