Citiraj:
Autor Pegasus8
Ma me trebam mali pixel, samo me zanima kakva je razlika osim kaj je u veličini  , maslim dali se to jako primjeti... itd?
Te da napomenem, TN matrica mi je cist dobra sve ostale mi netrebaju, niti mi se ostavljaju dodatne pare za nesto vise od TN-a.
Kolko para tolko muzike 
|
ehh..za filmove je bolje da je čim veća dijagonala (ali opet PVa matrica je zakon za filmove radi crne i radi kuteva gledanja)....za igre je bolja opcija npr. 22" sa 1680 rezom (sa manjom rezom će igre ići glađe, pogotovo ako nemaš neku uber karticu, tada si možeš dići i detalje....ako imaš GTX260, 4870 ili bolju karticu onda se možeš solidno igrati i na 1920 rezi (i npr. 24" monitoru) ali sa lagano reduciranim detaljma...koliko, to ovisi o tome koja je igra u pitanju)..
TN će biti dovoljan za tu namjenu ali ako si spreman izdovojiti 2 soma kuna za 22" monitor onda si uzmi ovog Della s topica a ako ideš na veću dijagonalu za tu lovu možeš ubosti nekog TN-a od 24"....naravno, najjeftinija varijanta bi bio neki 22" Tn-ac od soma il soma i sitno kuna....
iako nije pitano..ali ja bih filmove ipak gledao na pravom LCD televizoru....ili plasmi (ovisi što se gleda)...