Citiraj:
Autor E-mil
Točan odgovor na ovo tvoje pitanje ti može dati samo onaj tko ima istu takvu karticu i istu (ili barem sličnu) konfiguraciju kao i ti.
Meni se čine malo više ali ne zabrinjavajuće. Više bi me brinule temperature pod opterećenjem kartice (load). Probaj pustiti neki test da vrti (NIKAKO NE FURMARK) ili se poigraj 30-ak minuta ili više neku zahtjevniju igru pa očitaj onda.
možda ti se nakupilo prašine na ventilatoru od grafičke pa je zato bučniji i samim tim slabije hladi. Probaj ga ispuhati malo.
Ili, znaju ti ventilatori jednostavno otkazati "poslušnost" i početi rikavati. U tom slučaju, ako je pod garancijom, nosi na servis
edit: Sporo tipkam (pretekli me). TomRi je u međuvremenu napisao ovo u svezi prašine a i ostalo. Nisi napisao da si čistio hladnjak grafičke a nisi ni znao da je Musashi hladnjak a ne dodatni ventilator, zato mislim da ni ovaj tvoj zadnji post (komentar) nije bio baš potreban
|
Ma njegov komentar na kraju je bio zejbancija lagana, no ne smeta me sve OK.
Planiram za par dana opet otvoriti kućište, pa tko zna možda nije dobrano pričvršćen hladnjak... može li mi netko reći barem gdje da pogledam ako je sve pričvršćeno kako treba ili na što da još obratim pozornost...buni me to što se ipak sve igre savršeno izvršavaju i sve radi normalno.